Školní jídelna Heyrovského

Plán o hospodaření organizace k nahlédnutí v sekci "DOKUMENTY"

JÍDELNÍČEK NA ZÍTRA19.9.2018
Polévka:Polévka ragú s rýží (7)
Jídlo 1:Králičí kostky na dijonské hořčici, vařené brambory s petrželkou (1, 7, 10)
Jídlo 2:Kuře na paprice, houskové knedlíky (1, 3, 7)
Doplněk:Džus, voda s citrónem, ovoce




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši