Školní jídelna Heyrovského
únor 2025
týden 3.2. až 9.2.
 
  
pondělí 3.2.2025
 
Polévka:Polévka česneková s bramborem (1, 3, 9)
Jídlo 1:Kuřecí nudličky na kari, těstoviny (1, 3, 7, 9)
Jídlo 2:Kuřecí měšec z listového těsta, listový špenát, vařené brambory (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát
 
úterý 4.2.2025
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Vepřová pečeně, dušené zelí, bramborový knedlík (1)
Jídlo 2:Fazolový salát s jablky a balk. sýrem, pečivo (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce
 
středa 5.2.2025
 
Polévka:Polévka brokolicová krémová (1, 7, 9)
Jídlo 1:Pečená ryba s krustou z kukuřičných lupínků, bramborová kaše (1, 3, 4, 7)
Jídlo 2:Štěpánská pečeně, rýže dušená (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát
 
čtvrtek 6.2.2025
 
Polévka:Polévka ragú s rýží (7)
Jídlo 1:Sýrové smaženky, vařené brambory, dip (1, 3, 7)
Jídlo 2:Kuřecí kousky na žluté paprice, těstoviny (1, 3, 7, 9)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát
 
pátek 7.2.2025
 
Polévka:Polévka čočková (1, 9)
Jídlo 1:Pečené kuřecí stehno v marinádě, rýže dušená (1, 7)
Jídlo 2:Žemlovka s jablky a tvarohem (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, kakao, ovoce (7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši