Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
listopad 2025
týden 24.11. až 30.11.
 
  
pondělí 24.11.2025
 
Polévka:Polévka rajská s těstovinou (01, 03)
Jídlo 1:Italský kuřecí plátek na medu a tymiánu, rýže dušená (01, 07)
Jídlo 2:Bramborový závin plněný zeleninou a cibulkou (01)
 
úterý 25.11.2025
 
Polévka:Polévka frankfurtská (01, 06)
Jídlo 1:Vejce vařené, omáčka koprová, vařené brambory (01, 03, 07)
Jídlo 2:Vepřové kostky na bazalce, těstoviny (01, 03, 07)
 
středa 26.11.2025
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (07)
Jídlo 1:Kuřecí kostky na smetaně, barevné těstoviny (01, 03, 07, 09)
Jídlo 2:Hovězí guláš, houskový knedlík (01, 03, 07)
 
čtvrtek 27.11.2025
 
Polévka:Polévka cizrnová s bramborem (01, 09)
Jídlo 1:Krupicová kaše s kakaem (01, 07)
Jídlo 2:Pečené kuřecí stehno v marinádě, rýže dušená (01, 07)
 
pátek 28.11.2025
 
Polévka:Polévka zeleninová s játrovým kapáním (01, 03, 07, 09)
Jídlo 1:Štěpánská pečeně, rýže dušená (01, 03)
Jídlo 2:Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a majonézou (01, 03, 04, 07, 09)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši