Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2016
týden 22.2. až 28.2.
 
  
pondělí 22.2.2016
 
Polévka:Zelňačka /01, 06/
Jídlo 1:Zapečené brambory se zeleninnou a sýrem /03, 07/
Jídlo 2:Sekaná, bramborová kašem, zeleninová obloha /01, 03, 07/
Doplněk:Sirup
 
úterý 23.2.2016
 
Polévka:Vývar s těstovinou /01, 09/
Jídlo 1:Svíčková na smetaně, vepřová pečeně, houskový knedlík /01, 03, 07, 09/
Jídlo 2:Houbový hovězí guláš s divokou rýží /01/
Doplněk:Citronáda
 
středa 24.2.2016
 
Polévka:Kedlubnová s bramborem /01, 07/
Jídlo 1:Hovězí kostky na paprice, kuskus
Jídlo 2:Vaječná omeleta s hráškem a sýrem, brambory, obloha /03, 07/
Doplněk:Sirup
 
čtvrtek 25.2.2016
 
Polévka:Frankfurtská /01, 06/
Jídlo 1:Kuřecí steak s hořčicovou omáčkou, petrželkové brambory /07, 10/
Jídlo 2:Rýžový nákyp s tvarohem a ovocem /03, 07/
Doplněk:Mléko, čaj /07/
 
pátek 26.2.2016
 
Polévka:Zeleninová s jáhly /01, 07, 09/
Jídlo 1:Pečené králičí stehno, bramborová kaše, zeleninová obloha /01, 07/
Jídlo 2:Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou /01, 04, 07/
Doplněk:Sirup
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši