Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
10.03.2020
Důležité sdělení - stravování od 01.09. 2021
Všichni strávníci, kteří uhradili stravné, jsou na září opět přihlášeni!
celý článek...
Důležité sdělení - stravování od 01.09. 2021
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2021/2022
V posledním srpnovém týdnu od středy 25.8. do úterý 31.8.2021 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. V tomto týdnu bude umožněn přístup přes rampu do budovy školy a přímo ke kanceláři stravenářky.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2021/2022
27.09.2018
Přeplatky na stravném
Zákonný zástupce strávníka, který končí docházku a příští školní rok nebude navštěvovat školní jídelnu, si musí sám zažádat o vrácení přeplatku. Žádosti je možné stáhnout v sekci dokumenty, případně vyzvednout osobně v kanceláři stravenářky.Přeplatky na stravném

 

ÚŘEDNÍ DESKA

Návrh rozpočtu pro rok 2022

 

Vysoutěžená veřejná zakázka „Průchozí myčka nádobí“

 

Termín nabídek do:

Termín uveřejnění:

Organizace:

Kontakt:

Cena bez DPH:

20. 10. 2021, 12:00 hodin

 6. 10. 2021

Školní jídelna Heyrovského 32, 635 00 Brno, příspěvková organizace

Bc. Radka Pollaková

tel.: 603 171 849

72 200,-Kč

Dodavatel:

Předmět:

Typ:

Přihlášeno:

Cena včetně DPH:

UNIREG, spol. s r.o.

Rooseveltova 584/9, 602 00 Brno

 dodávka 

malého rozsahu

2

87 362,-Kč

 

Vysoutěžená veřejná zakázka „Varný plynový kotel 150 l“

 

Termín nabídek do:

Termín uveřejnění:

Organizace:

Kontakt:

Cena bez DPH:

20. 10. 2021, 12:00 hodin

 6. 10. 2021

Školní jídelna Heyrovského 32, 635 00 Brno, příspěvková organizace

Bc. Radka Pollaková

tel.: 603 171 849

87 487,50Kč

Dodavatel:

Předmět:

Typ:

Počet nabídek:

Cena včetně DPH:

GASTRO MARČEK, s.r.o.

Spodní 18, 625 00 Brno

 dodávka 

malého rozsahu

3

105 859,88Kč

 

JÍDELNÍČEK NA DNEŠNÍ DEN27.10.2021
Polévka:Polévka zeleninová s vločkami (1, 7)
Jídlo 1:Vejce vařené, omáčka koprová, vařené brambory (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj, ovoce (1, 7)




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši