Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
duben 2023
týden 24.4. až 30.4.
 
  
pondělí 24.4.2023
 
Polévka:Polévka koprová s vejci (1, 3, 7)
Jídlo 1:Přírodní kuřecí plátek, rýže hrášková (1)
Jídlo 2:Fazolový salát s jablky a balk. sýrem, pečivo (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 3, 7)
 
úterý 25.4.2023
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Kanadské file, bramborová kaše (1, 4, 7)
Jídlo 2:Kuřecí kostky na smetaně, barevné těstoviny (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (7)
 
středa 26.4.2023
 
Polévka:Polévka česneková s bramborem a vejcem (1, 3)
Jídlo 1:Krůtí kostky na zelenině, tarhoňa (1)
Jídlo 2:Svíčková na smetaně, hovězí maso, houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 3)
 
čtvrtek 27.4.2023
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Vepřová pečeně pražská, rýže dušená (1, 3)
Jídlo 2:Šulánky s mákem a povidlovou omáčkou (1)
Doplněk:Voda s citrónem, kakao, ovoce (7)
 
pátek 28.4.2023
 
Polévka:Polévka bílá zelňačka (1, 6)
Jídlo 1:Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou (1, 3, 7)
Jídlo 2:Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s cibulkou (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 6)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši