Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
květen 2023
týden 15.5. až 21.5.
 
  
pondělí 15.5.2023
 
Polévka:Polévka zeleninová s kuskusem (1, 7)
Jídlo 1:Dušená kapusta, vepřové výpečky, bramborový knedlík (1)
Jídlo 2:Kuřecí plátek na bylinkách, bramborová kaše (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj, ovoce (1, 7)
 
úterý 16.5.2023
 
Polévka:Polévka fazolová (1)
Jídlo 1:Kynuté knedlíky plněné povidlím, sypané perníkem (1, 3, 7)
Jídlo 2:Pečené kuřecí stehno, rýže hrášková (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (1)
 
středa 17.5.2023
 
Polévka:Polévka bramboračka (1, 7, 9)
Jídlo 1:Kuřecí kostky na tymiánu, barevné těstoviny (1, 3)
Jídlo 2:Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1, 7, 9)
 
čtvrtek 18.5.2023
 
Polévka:Polévka frankfurtská s bramborem (1)
Jídlo 1:Vejce vařené, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1, 3, 7)
Jídlo 2:Rybí filé na másle, bramborová kaše (4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj, ovoce (1)
 
pátek 19.5.2023
 
Polévka:Polévka z vaječné jíšky se zeleninou (1, 3, 9)
Jídlo 1:Kuřecí plátek, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Špenátové lasagne (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 3, 9)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši