Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2016
týden 7.3. až 13.3.
 
  
pondělí 7.3.2016
 
Polévka:Hrášková s houskou /01, 09/
Jídlo 1:Zeleninové rizoto sypané sýrem, okurek /07/
Jídlo 2:Nudlový nákyp s ovocem a tvarohem /01, 03, 07/
Doplněk:Sirup, mléko /07/
 
úterý 8.3.2016
 
Polévka:Špenátová /01, 07/
Jídlo 1:Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše /01, 04, 07/
Jídlo 2:Kuřecí ragú s karotkou a růžičkami brokolice, brambory /07/
Doplněk:Čaj
 
středa 9.3.2016
 
Polévka:Slepičí vývar s drobením /01, 03, 09/
Jídlo 1:Segedinský guláš, houskový knedlík /01, 03, 07/
Jídlo 2:Kraličí hřbet v petrželi a bylinkách, brambory /01, 07/
Doplněk:Sirup
 
čtvrtek 10.3.2016
 
Polévka:Bramborová s houbami /07, 09/
Jídlo 1:Krůtí plátek s čerstvou bazalkou, pečená cherry rajčata, brambory /01, 07/
Jídlo 2:Pizza se šunkou a sýrem /01, 07/
Doplněk:Čaj
 
pátek 11.3.2016
 
Polévka:Zeleninová /01, 07/
Jídlo 1:Rajská omáčka, těstoviny, masové koule /01, 03, 07, 09/
Jídlo 2:Kuřecí prsa s krustou ze tří druhů sýra, brambory /01, 07/
Doplněk:Sirup
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši