Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
květen 2016
týden 2.5. až 8.5.
 
  
pondělí 2.5.2016
 
Polévka:Brokolicová krémová /01, 07/
Jídlo 1:Těstoviny po lotrinsku, okurek /01, 07/
Jídlo 2:Přírodní kuřecí plátek se sýrem, jasmínová rýže, obloha /07/
Doplněk:Sirup
 
úterý 3.5.2016
 
Polévka:Hrstková /01/
Jídlo 1:Hovězí na kmíně, hrášková rýže /01/
Jídlo 2:Žemlovka s jablky a tvarohem /01, 03, 07/
Doplněk:Čaj s medem, mléko /07/
 
středa 4.5.2016
 
Polévka:Kulajda /01, 03, 07/
Jídlo 1:Kanadské filé, bramborová kaše /01, 04, 07/
Jídlo 2:Vepřové kostky s rozmarýnem, těstoviny /01/
Doplněk:Čaj
 
čtvrtek 5.5.2016
 
Polévka:Zeleninová s jáhly /01, 07, 09/
Jídlo 1:Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík /01, 03, 07, 10/
Jídlo 2:Šopský obědový salát, celozrnné pečivo /01, 07/
Doplněk:Čaj
 
pátek 6.5.2016
 
Polévka:Vývar s těstovinou /01, 09/
Jídlo 1:Kuřecí steak s jemnou sýrovou omáčkou, brambory s petrželkou /01, 07/
Jídlo 2:Zapečený květák, vařené brambory /01, 03, 07/
Doplněk:Sirup
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši