Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
říjen 2016 / listopad 2016
týden 31.10. až 31.10.
 
  
pondělí 31.10.2016
 
Polévka:Luštěninová /01/
Jídlo 1:Koprová omáčka, brambory, vejce /01, 03, 07/
Jídlo 2:Tuňákové lečo s těstovinou /01, 04, 07, 10/
Doplněk:Sirup, voda s citronem
 
úterý 1.11.2016
 
Polévka:Brokolicová krémová /01. 07/
Jídlo 1:Rýžový nákyp s ovocem /03. 07/
Jídlo 2:Vločkové placičky se zeleninou, bramborová kaše, zeleninová obloha /01. 03. 07/
Doplněk:Mléko, čaj, voda s citronem /07/
 
středa 2.11.2016
 
Polévka:Zeleninový vývar s pohankou a zeleninou /01. 07/
Jídlo 1:Rybí filé po Řecku, vařené brambory /04. 12/
Jídlo 2:Kuřecí ragú se zeleninou, kuskus /07. 12/
Doplněk:Mléko, čaj, voda s citronem /07/
 
čtvrtek 3.11.2016
 
Polévka:Z hlívy ústřičné s bramborem /01. 07. 09/
Jídlo 1:Špekové koule (rohlík, anglická slanina, vejce), kysané zelí /01. 03. 07/
Jídlo 2:Špagety se zeleninou a sýrem /01. 07/
Doplněk:Mléko, džus, voda s citronem /07/
 
pátek 4.11.2016
 
Polévka:Slepičí s masem, zeleninou a těstovinou /01. 09/
Jídlo 1:Sekaná pečeně s červenou čočkou, brambory s petrželkou /01. 03. 07/
Jídlo 2:Chilli con carne s hovězím masem a fazolemi, chléb /01/
Doplněk:Mléko, džus, voda s citronem /07/
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši