Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
listopad 2016 / prosinec 2016
týden 28.11. až 30.11.
 
  
pondělí 28.11.2016
 
Polévka:Vývar z kostí a zeleniny s celestýnskými nudlemi /01. 09/
Jídlo 1:Hovězí tokáň, celozrnné těstoviny /01. 03/
Jídlo 2:Květákový nákyp se sýrem, brambory /03. 07/
Doplněk:Mléko, džus, voda s citronem /07/
 
úterý 29.11.2016
 
Polévka:Dýňový krém s cizrnovými nudličkami /01. 07/
Jídlo 1:Husarská vepřová roláda, rýže /01. 06/
Jídlo 2:Kovbojské fazole s kuřecím masem a zeleninou, pečivo /01. 10/
Doplněk:Mléko, multivitamín, voda s citronem /07/
 
středa 30.11.2016
 
Polévka:Rybí maďarská /01. 04. 07/
Jídlo 1:Brokolicová poezie, brambory /01. 03. 07/
Jídlo 2:Kuřecí bulguretto se zeleninou sypané sýrem /01. 07/
Doplněk:Mléko, čaj, voda s citronem /07/
 
čtvrtek 1.12.2016
 
Polévka:Zeleninová s pohankou /07/
Jídlo 1:Filety z tresky pošírované ve vývaru, listy smetanového špenátu, brambory /04. 07/
Jídlo 2:Hovězí maso v mrkvi, tarhoňa /01/
Doplněk:Čaj, voda s citronem
 
pátek 2.12.2016
 
Polévka:Čočková /01. 09/
Jídlo 1:Makový závin /01. 03. 07/
Jídlo 2:Špikovaná vepřová krkovička, šťouchané brambory s cibulkou
Doplněk:Kakao, džus, voda s citronem /07/
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši