Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
prosinec 2016
týden 12.12. až 18.12.
 
  
pondělí 12.12.2016
 
Polévka:Hrstková /01. 09/
Jídlo 1:Krupicová kaše s čokoládou /01. 07/
Jídlo 2:Plovdivské kuřecí maso, těstoviny /01. 03. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
úterý 13.12.2016
 
Polévka:Česneková s bramborem a sýrem /01. 03. 07/
Jídlo 1:Rybí filé na másle, brambory s petrželkou /04. 07/
Jídlo 2:Králičí ragú se zeleninou, kuskus /07. 09/
Doplněk:Mléko, čaj, voda s citronem /07/
 
středa 14.12.2016
 
Polévka:Špenátový krém /01. 07/
Jídlo 1:Masové koule v rajské omáčce, těstoviny /01. 03. 07. 09/
Jídlo 2:Vaječná omeleta s hráškem a sýrem, brambory /03. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
čtvrtek 15.12.2016
 
Polévka:Vývar s těstovinou /01. 09/
Jídlo 1:Kuře a'la kachna, zelí z červené řepy, bramborový knedlík /01. 07. 12/
Jídlo 2:Hovězí na kmíně, rýže hrášková /01/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
pátek 16.12.2016
 
Polévka:Ragú s rýží /07/
Jídlo 1:Vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou, brambory /07/
Jídlo 2:Obědový zeleninový salát, lososové stripsy, tmavé pečivo /01. 04. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši