Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
leden 2017
týden 9.1. až 15.1.
 
  
pondělí 9.1.2017
 
Polévka:Květáková s mrkvovými nudličkami a krupkami /01/
Jídlo 1:Hovězí guláš, houskový knedlík /01. 03. 07/
Jídlo 2:Vepřová plněná roláda, rýže /03/
Doplněk:Čaj, voda s citronem
 
úterý 10.1.2017
 
Polévka:Mrkvová se zázvorem a bylinkami /01. 07/
Jídlo 1:Zapečené těstoviny se zeleninou a sýrem /01. 03. 07/
Jídlo 2:Tuňákové placičky s ricottou, bramborová kaše /01. 03. 04. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
středa 11.1.2017
 
Polévka:Zeleninová s kuskusem /07/
Jídlo 1:Vepřové kostky na tymiánu, brambory
Jídlo 2:Kuřecí měšec z listového těsta, listový špenát, brambory /01. 03. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
čtvrtek 12.1.2017
 
Polévka:Bramborový krém s cizrnou /09/
Jídlo 1:Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninová obloha
Jídlo 2:Honzovy buchty s povidlím /01. 03. 07/
Doplněk:Mléko, čaj, voda s citronem /07/
 
pátek 13.1.2017
 
Polévka:Kapustová /01/
Jídlo 1:Králík po staročesku, tarhoňa /01/
Jídlo 2:Bramborový závin plněný zeleninou /01. 09/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši