Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2017
týden 13.2. až 19.2.
 
  
pondělí 13.2.2017
 
Polévka:Bramborová s houbami /07. 09/
Jídlo 1:Zapečené zeleninové špagety /01. 03. 07/
Jídlo 2:Králičí hřbet v petrželi a bylinkách, rýže /01. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
úterý 14.2.2017
 
Polévka:Fazolový krém s mrkví a hráškem /01. 07/
Jídlo 1:Rýžová kaše s kakaem /07/
Jídlo 2:Losos na restované zelenině, brambory /04. 07/
Doplněk:Čaj, voda s citronem
 
středa 15.2.2017
 
Polévka:Zeleninová s kuskusem /01. 07. 09/
Jídlo 1:Hrachová kaše s cibulkou, vepřové výpečky, chléb, okurek /01. 07/
Jídlo 2:Babiččino kuře (kuřecí stehno s játry a těstovinou) /01. 03. 07/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 
čtvrtek 16.2.2017
 
Polévka:Vývar s nudlemi /01. 09/
Jídlo 1:Hovězí tokáň, brambory /01/
Jídlo 2:Houbové pohankoto /07. 09/
Doplněk:Čaj, voda s citronem
 
pátek 17.2.2017
 
Polévka:Zelňačka /01. 06/
Jídlo 1:Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce, barevné těstoviny /01. 03. 07/
Jídlo 2:Čevabčiči, bramborová kaše /01. 07. 10/
Doplněk:Džus, voda s citronem
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši