Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
březen 2018
týden 12.3. až 18.3.
 
  
pondělí 12.3.2018
 
Polévka:Polévka dýňová (1, 9)
Jídlo 1:Vejce vařené, čočka na kyselo, chléb kmínový, okurek (1, 3)
Jídlo 2:Kuřecí ragú s karotkou a růžičkami brokolice, vařené brambory s petrželkou (7)
Doplněk:Jogurt , čaj s medem, voda s citrónem (7)
 
úterý 13.3.2018
 
Polévka:Polévka fazolová (1)
Jídlo 1:Vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou, rýže dušená (7)
Jídlo 2:Honzovy buchty s tvarohem (1, 3, 7)
Doplněk:Ovoce, kakao, džus, voda s citrónem (7)
 
středa 14.3.2018
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Rybí file s citrónovým přelivem, vařené brambory (4, 7)
Jídlo 2:Hovězí tokáň, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Salát, čaj s medem, voda s citrónem (12)
 
čtvrtek 15.3.2018
 
Polévka:Polévka kroupová (1, 6, 9)
Jídlo 1:Kuřecí čína, jasmínová rýže (6)
Jídlo 2:Špenát dušený, vepřové výpečky, bramborové knedlíky (1, 3, 7)
Doplněk:Ovoce, džus, voda s citrónem
 
pátek 16.3.2018
 
Polévka:Polévka frankfurtská s bramborem (1)
Jídlo 1:Kuřecí kousky na žluté paprice, vařené brambory (1, 7)
Jídlo 2:Zapečené těstoviny se zeleninou (1, 3, 7)
Doplněk:Salát, čaj s medem, voda s citrónem (12)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši