Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
červen 2018
týden 11.6. až 17.6.
 
  
pondělí 11.6.2018
 
Polévka:Polévka kulajda (1, 3, 7)
Jídlo 1:Asijská směs s drůbežím masem a játry, tarhoňa (1)
Jídlo 2:Zahradnická sekaná, bramborová kaše (1, 3, 7, 10)
Doplněk:Salát, čaj s medem, voda s citrónem (12)
 
úterý 12.6.2018
 
Polévka:Polévka čočková (1, 9)
Jídlo 1:Knedlíky kynuté s meruňkami, sypané perníkem (1, 3, 7)
Jídlo 2:Vepřová nudličky na česneku, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Ovoce, mléko, džus, voda s citrónem (7)
 
středa 13.6.2018
 
Polévka:Polévka brokolicová krémová (1, 7)
Jídlo 1:Tuňákové rizoto (4, 7)
Jídlo 2:Pečený králík v marinádě s paprikou, brambory šťouchané (1, 10)
Doplněk:Salát, čaj se sirupem, voda s citrónem (12)
 
čtvrtek 14.6.2018
 
Polévka:Polévka zeleninová s kuskusem (1, 7)
Jídlo 1:Zapečené brambory se zeleninou a sýrem (3, 7)
Jídlo 2:Přírodní kuřecí plátek, rýže dušená (1)
Doplněk:Salát, džus, voda s citrónem (12)
 
pátek 15.6.2018
 
Polévka:Polévka květáková (1, 3, 7)
Jídlo 1:Hovězí pečeně znojemská, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Sýrová pizza (1, 7)
Doplněk:Ovoce, čaj s medem, voda s citrónem
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši