Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
červen 2018
týden 18.6. až 24.6.
 
  
pondělí 18.6.2018
 
Polévka:Polévka frankfurtská s bramborem (1)
Jídlo 1:Vejce vařené, omáčka koprová, vařené brambory (1, 3, 7)
Jídlo 2:Těstoviny fantasio s kuřecím masem (1, 3, 7)
Doplněk:Ovoce, džus, voda s citrónem
 
úterý 19.6.2018
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Štěpánská pečeně, rýže dušená (1, 3)
Jídlo 2:Žemlovka s jablky a tvarohem (3, 7)
Doplněk:Ovoce, kakao, čaj se sirupem, voda s citrónem (7)
 
středa 20.6.2018
 
Polévka:Polévka česneková s bramborem a vejcem (1, 3)
Jídlo 1:Kuřecí soté s brokolicí, vařené brambory (1, 7)
Jídlo 2:Čevabčiči, bramborová kaše (1, 7, 10)
Doplněk:Salát, džus, voda s citrónem (12)
 
čtvrtek 21.6.2018
 
Polévka:Polévka zeleninová s kapáním (1, 3)
Jídlo 1:Králík po staročesku, těstoviny (1, 3)
Jídlo 2:Lososový závin, koprovo-smetanový přeliv, vařené brambory (1, 4, 7)
Doplněk:Salát, čaj s citrónem, voda s citrónem (12)
 
pátek 22.6.2018
 
Polévka:Polévka celerová krémová (1, 7, 9)
Jídlo 1:Kuřecí plátek s jemnou kari omáčkou, pečené brambory (1, 7)
Jídlo 2:Restovaný bulgur s červenými fazolemi a kapiemi (1)
Doplněk:Salát, džus, voda s citrónem (12)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši