Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
říjen 2018
týden 8.10. až 14.10.
 
  
pondělí 8.10.2018
 
Polévka:Polévka cizrnová s bramborem (1, 9)
Jídlo 1:Hovězí stroganov, rýže dušená (1, 10)
Jídlo 2:Ovocný táč (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, kakao, ovoce (7)
 
úterý 9.10.2018
 
Polévka:Polévka hráškový krém (1, 7)
Jídlo 1:Zapečené těstoviny s květákem a brokolicí (1, 3, 7)
Jídlo 2:Losos, bretaňská zelenina, vařené brambory (4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (12)
 
středa 10.10.2018
 
Polévka:Polévka koprová (1, 3, 7)
Jídlo 1:Rakovnický závitek, zeleninový kuskus (1, 7)
Jídlo 2:Fazolový salát s jablky a balk. sýrem, cereální rohlík (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce
 
čtvrtek 11.10.2018
 
Polévka:Polévka zeleninová s jáhly (7)
Jídlo 1:Pečené králičí stehno, bramborové knedlíky, zelí z červené řepy (1, 7, 12)
Jídlo 2:Kuřecí medailonky zapečené s brokolicí a sýrem, vařené brambory (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce
 
pátek 12.10.2018
 
Polévka:Polévka kmínová s vejci (1, 3, 9)
Jídlo 1:Kuřecí steak přírodní, vařené brambory
Jídlo 2:Vepřové nudličky s pestrou zeleninou, rýže dušená (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, ovoce
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši