Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2019 / březen 2019
týden 25.2. až 28.2.
 
  
pondělí 25.2.2019
 
Polévka:Polévka pórková s vejci (1, 3, 7)
Jídlo 1:Těstoviny po lotrinsku (1, 3, 7)
Jídlo 2:Fazolové ragú, bramborová kaše (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, jogurt , salát (7, 12)
 
úterý 26.2.2019
 
Polévka:Polévka ragú s rýží (7)
Jídlo 1:Gratinované brambory s krémovým špenátem (1, 7)
Jídlo 2:Vepřová špenátová roláda, vařené brambory s petrželkou (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (12)
 
středa 27.2.2019
 
Polévka:Polévka čočková (1, 9)
Jídlo 1:Kuřecí stehno pečené, rýže dušená
Jídlo 2:Šulánky s mákem a povidlovou omáčkou (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, mléko, ovoce (7)
 
čtvrtek 28.2.2019
 
Polévka:Polévka dýňová (1, 9)
Jídlo 1:Rybí file na česneku, bramborová kaše (1, 7, 10)
Jídlo 2:Králík po staročesku, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (12)
 
pátek 1.3.2019
 
Polévka:Polévka kuřecí vývar s těstovinou (1, 9)
Jídlo 1:Kuřecí závitek s lučinou na rajčatech, vařené brambory (1, 7)
Jídlo 2:Lyonské brambory s tavenou slaninou a nať. cibulou
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, ovoce (1, 9)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši