Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2019
týden 4.3. až 10.3.
 
  
pondělí 4.3.2019
 
Polévka:Polévka cizrnová s bramborem (1, 9)
Jídlo 1:Tvarohové knedlíky s borůvkami, sypané perníkem (1, 3, 7)
Jídlo 2:Kuřecí prsa s krustou ze tří druhů sýra, rýže dušená (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, mléko, ovoce (7)
 
úterý 5.3.2019
 
Polévka:Polévka petrželkový krém s kroupami (1, 7)
Jídlo 1:Krůtí kostky na bazalce, těstoviny (1, 3, 7)
Jídlo 2:Rybí filé s brusinkovou omáčkou, brambory šťouchané (1, 4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 7)
 
středa 6.3.2019
 
Polévka:Polévka frankfurtská (1, 6)
Jídlo 1:Paprikové bulgureto sypané sýrem (1, 7)
Jídlo 2:Vepřové plátek na smetaně, houskové knedlíky (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1, 6)
 
čtvrtek 7.3.2019
 
Polévka:Polévka z vaječné jíšky (1, 3)
Jídlo 1:Přírodní kuřecí plátek, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Čočkový prejt, dušené zelí, vařené brambory (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 3)
 
pátek 8.3.2019
 
Polévka:Polévka zeleninová s kuskusem (1, 7)
Jídlo 1:Čevabčiči, bramborová kaše (1, 3, 7, 10)
Jídlo 2:Asijská směs s kuřecím masem, celestýnské nudle (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši