Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2020
týden 10.2. až 16.2.
 
  
pondělí 10.2.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Hamburská omáčka, vepřové maso, houskové knedlíky (1, 3, 6, 7, 9, 10)
Jídlo 2:Marinovaná kuřecí placka, cizrna v tomatě, bulgur (1, 3, 6, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (7)
 
úterý 11.2.2020
 
Polévka:Polévka fazolová (1)
Jídlo 1:Ovocný táč (1, 3, 7)
Jídlo 2:Holandský řízek, bramborová kaše (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, kakao, ovoce (7)
 
středa 12.2.2020
 
Polévka:Polévka mrkvová s bramborem (1, 7)
Jídlo 1:Krůtí nudličky na kari, tarhoňa (1)
Jídlo 2:Hovězí líčka se šípkovou omáčkou, divoká rýže (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 7)
 
čtvrtek 13.2.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s těstovinou (1, 9)
Jídlo 1:Vejce vařené, omáčka koprová, vařené brambory (1, 3, 7)
Jídlo 2:Losos v listovém těstě se špenátem, bramborová kaše (1, 4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (1, 9)
 
pátek 14.2.2020
 
Polévka:Polévka brokolicová krémová (1, 7)
Jídlo 1:Kuřecí plátek s ratatouille, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Sýrová pizza ze zakysané smetany (1, 7)
Doplněk:Voda . džus , salát
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši