Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2020
týden 24.2. až 29.2.
 
  
pondělí 24.2.2020
 
Polévka:Polévka pórková s vejci (1, 3, 7)
Jídlo 1:Boloňské špagety sypané sýrem (1, 7)
Jídlo 2:Ředitelské volno (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, jogurt , salát (7)
 
úterý 25.2.2020
 
Polévka:Polévka kuřecí vývar s těstovinou (1, 9)
Jídlo 1:Gratinované brambory s krémovým špenátem (7)
Jídlo 2:Vepřová roláda, vařené brambory s petrželkou (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 9)
 
středa 26.2.2020
 
Polévka:Polévka čočková (1)
Jídlo 1:Pečené kuřecí stehno, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Šulánky s mákem a povidlovou omáčkou (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, mléko, ovoce (7)
 
čtvrtek 27.2.2020
 
Polévka:Polévka dýňová (1, 9)
Jídlo 1:Rybí file na česneku, bramborová kaše (7, 10)
Jídlo 2:Králík po staročesku, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 9)
 
pátek 28.2.2020
 
Polévka:Polévka ragú s rýží (7)
Jídlo 1:Kuřecí závitek s lučinou na rajčatech, vařené brambory (7)
Jídlo 2:Lyonské brambory s tavenou slaninou a nať. cibulou
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši