Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2020
týden 2.3. až 8.3.
 
  
pondělí 2.3.2020
 
Polévka:Polévka cizrnová s bramborem (1, 9)
Jídlo 1:Kaše krupicová s kakaem (1, 7)
Jídlo 2:Kuřecí prsa s krustou ze tří druhů sýra, rýže dušená (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1, 9)
 
úterý 3.3.2020
 
Polévka:Polévka petrželkový krém s kroupami (1, 7)
Jídlo 1:Krůtí kostky na bazalce, těstoviny (1, 3, 7)
Jídlo 2:Smažené rybí filé, bramborová kaše (1, 3, 4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, salát (1, 7)
 
středa 4.3.2020
 
Polévka:Polévka frankfurtská s bramborem (1)
Jídlo 1:Paprikové bulgureto sypané sýrem (1, 7)
Jídlo 2:Vepřový plátek na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1)
 
čtvrtek 5.3.2020
 
Polévka:Polévka z vaječné jíšky (1, 3)
Jídlo 1:Přírodní kuřecí plátek, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Čočkový prejt, dušené zelí, vařené brambory (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 3)
 
pátek 6.3.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s kuskusem (1, 7)
Jídlo 1:Čevabčiči, bramborová kaše (1, 7, 10)
Jídlo 2:Čínská kuřecí směs, celestýnské nudle (1, 3, 6)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši