Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2020
týden 16.3. až 22.3.
 
  
pondělí 16.3.2020
 
Polévka:Polévka rybí krémová se zeleninou (1, 3, 4, 7, 9)
Jídlo 1:Boloňské špagety sypané sýrem (1, 7)
Jídlo 2:Sekaná pečeně se sýrem, šťouchané brambory s pažitkou (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 3, 4, 7, 9)
 
úterý 17.3.2020
 
Polévka:Polévka kmínová s kapáním (1, 3, 9)
Jídlo 1:Zapečené brambory s brokolicí (3, 7)
Jídlo 2:Italský hovězí guláš s cizrnou a rajčaty, bylinkové těstoviny (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 3, 9)
 
středa 18.3.2020
 
Polévka:Polévka koprová (1, 3, 7)
Jídlo 1:Hovězí pečeně znojemská, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Losos na restované zelenině, bramborová kaše (4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, jogurt (7)
 
čtvrtek 19.3.2020
 
Polévka:Polévka fazolová (1)
Jídlo 1:Honzovy buchty plněné mákem (1, 3, 7)
Jídlo 2:Pečené kuřecí stehno, rýže dušená (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, kakao, ovoce (7)
 
pátek 20.3.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Vepřové výpečky, špenát dušený, bramborové knedlíky (1, 3, 7)
Jídlo 2:Špagety s tomatovou omáčkou a sýrem (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši