Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2020
týden 23.3. až 29.3.
 
  
pondělí 23.3.2020
 
Polévka:Polévka bramborová s chřestem (1, 9)
Jídlo 1:Kuřecí kousky na žluté paprice, rýže dušená (1, 7)
Jídlo 2:Špenátové lasagne (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, salát (1, 9)
 
úterý 24.3.2020
 
Polévka:Polévka boršč (1, 9, 12)
Jídlo 1:Cizrnové placky, bramborová kaše (1, 7)
Jídlo 2:Vepřový plátek na bazalce, rýže dušená
Doplněk:Voda s citrónem, džus, moučník (1, 3, 7)
 
středa 25.3.2020
 
Polévka:Polévka minestrone (1, 7)
Jídlo 1:Rybí filé s citrónovým přelivem, brambory s petrželkou (4, 7)
Jídlo 2:Hovězí tokáň, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 7)
 
čtvrtek 26.3.2020
 
Polévka:Polévka z jarní zeleniny s vločkami (1, 7)
Jídlo 1:Krůtí nudličky se zeleninou, těstoviny (1, 3)
Jídlo 2:Pečené králičí stehno, zelí z červené řepy, bramborové knedlíky (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1, 7)
 
pátek 27.3.2020
 
Polévka:Polévka hrstková (1)
Jídlo 1:Vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou, rýže dušená (7)
Jídlo 2:Žemlovka s jablky a tvarohem (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, mléko, ovoce (7)
 
 
březen 2020
týden 30.3. až 31.3.
 
  
pondělí 30.3.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s kapáním (1, 3)
Jídlo 1:Bramborový guláš, pečivo (1, 3, 7)
Jídlo 2:Těstoviny farfalle v krémové omáčce s kuřecím masem (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1, 3)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši