Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
listopad 2022
týden 21.11. až 27.11.
 
  
pondělí 21.11.2022
 
Polévka:Polévka vývar s těstovinou (1, 9)
Jídlo 1:Kuře na paprice, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 2:Fazolové ragú, bramborová kaše (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (1, 9)
 
úterý 22.11.2022
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Tvarohové knedlíky s borůvkami, sypané perníkem (1, 3, 7)
Jídlo 2:Pečené kuřecí stehno, rýže dušená (1)
Doplněk:Voda s citrónem, kakao, ovoce (7)
 
středa 23.11.2022
 
Polévka:Polévka zeleninová s kapáním (1, 3)
Jídlo 1:Čevabčiči, bramborová kaše (1, 7, 10)
Jídlo 2:Kuřecí nudličky v jemné sýrové omáčce, barevné těstoviny (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 3)
 
čtvrtek 24.11.2022
 
Polévka:Polévka boršč (1, 9, 12)
Jídlo 1:Zeleninové rizoto sypané sýrem (7)
Jídlo 2:Losos na bylinkách, brambory šťouchané (4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (1, 9, 12)
 
pátek 25.11.2022
 
Polévka:Polévka celerová krémová (1, 7, 9)
Jídlo 1:Kuřecí prsa s krustou ze tří druhů sýra, brambory šťouchané s cibulkou (1, 7)
Jídlo 2:Vepřové kostky na tymiánu, rýže hrášková (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, salát (1, 7, 9)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši