Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
15.10.2015
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
Výdej obědů: Pondělí - čtvrtek od 11:00 do 13:00 hodin Pátek od 9:40 do 11:00 hodin Jídelna bude otevřena ještě 30 minut po ukončení výdeje
celý článek...
Výdej obědů pondělí 23.6. - pátek 27.6.2025
únor 2023 / březen 2023
týden 27.2. až 28.2.
 
  
pondělí 27.2.2023
 
Polévka:Polévka dýňový krém s cizrn. nudličkami (1, 7)
Jídlo 1:Kuřecí kapsa plněná vejcem a žampiony, bramborová kaše (1, 3, 7)
Jídlo 2:Špagety carbonara (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, moučník (1, 3, 7)
 
úterý 28.2.2023
 
Polévka:Polévka hrstková (1)
Jídlo 1:Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 2:Nákyp rýžový s ovocem a tvarohem (3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (1)
 
středa 1.3.2023
 
Polévka:Polévka gulášová (1)
Jídlo 1:Zeleninové rizoto sypané sýrem (7)
Jídlo 2:Kuřecí prsa s krustou ze tří druhů sýra, bramborová kaše (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1)
 
čtvrtek 2.3.2023
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Smažené rybí filé, bramborový salát (1, 3, 4, 7)
Jídlo 2:Vepřové kostky na bazalce, rýže dušená (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (7)
 
pátek 3.3.2023
 
Polévka:Polévka brokolicová krémová (1, 7)
Jídlo 1:Italský kuřecí plátek na medu a tymiánu, bramborová kaše (7)
Jídlo 2:Hovězí kostky na zelenině, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát (1, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši