Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
březen 2025
týden 24.3. až 30.3.
 
  
pondělí 24.3.2025
 
Polévka:Polévka zeleninová s játrovou rýží (1, 9)
Jídlo 1:Kuřecí nudličky na kari, těstoviny (1, 3, 7, 9)
Jídlo 2:Alsaský cibulový koláč (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát
 
úterý 25.3.2025
 
Polévka:Polévka květáková krémová (1, 3, 7)
Jídlo 1:Smažené rybí filé, bramborová kaše (1, 3, 4, 7)
Jídlo 2:Chilli con carne, rohlík (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, salát
 
středa 26.3.2025
 
Polévka:Polévka bílá zelňačka (1, 6, 9)
Jídlo 1:Zapečené těstoviny v tomatové omáčce se sýrem (1, 3, 7, 9)
Jídlo 2:Kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou, vařené brambory (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát
 
čtvrtek 27.3.2025
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Pečené kuřecí stehno v marinádě, rýže dušená (1, 7)
Jídlo 2:Domácí buchty plněné mákem (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, ochucené mléko, ovoce (7)
 
pátek 28.3.2025
 
Polévka:Polévka zeleninová s kroupami (1, 9)
Jídlo 1:Vepřové výpečky, dušená kapusta, bramborový knedlík (1)
Jídlo 2:Kuřecí maso s těstovinami, špenátem a krémovou omáčkou (1, 3, 7, 10)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce
 
 
březen 2025
týden 31.3. až 31.3.
 
  
pondělí 31.3.2025
 
Polévka:Polévka bramboračka (1, 7, 9)
Jídlo 1:Kuře na paprice, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 2:Králík po staročesku, brambory s petrželkou (1)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši