Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
17.06.2019
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
V posledním srpnovém týdnu od pondělí 25.8. do pátku 29.8.2024 proběhne zápis nových strávníků do školní jídelny. Příchod ke kanceláři stravenářky bude vyznačen na rampě u vchodu do kuchyně.
celý článek...
Přihlášení nových strávníků-škol. rok 2025/2026
březen 2018
týden 19.3. až 25.3.
 
  
pondělí 19.3.2018
 
Polévka:Polévka zeleninová s kuskusem (1, 7)
Jídlo 1:Paprikové bulgureto sypané sýrem (1, 7)
Jídlo 2:Králík na smetaně, houskové knedlíky (1, 3, 7)
Doplněk:Salát, džus, voda s citrónem (12)
 
úterý 20.3.2018
 
Polévka:Polévka mrkvová (1, 7)
Jídlo 1:Kuřecí závitek s lučinou na rajčatech, vařené brambory (7)
Jídlo 2:Sekaný špalíček s cizrnou, bramborová kaše (1, 3, 7)
Doplněk:Salát, čaj s citrónem, voda s citrónem (12)
 
středa 21.3.2018
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Knedle plněné povidlím, sypané skořicí (1, 3, 7)
Jídlo 2:Glazovaný losos v zázvorovo-sojové omáčce s teplou zeleninou, vařené brambory (4, 6, 7)
Doplněk:Ovoce, mléko, džus, voda s citrónem (7)
 
čtvrtek 22.3.2018
 
Polévka:Polévka krém ze sladké kukuřice (1, 7)
Jídlo 1:Vepřová bakoňská kotleta, brambory šťouchané (1, 7)
Jídlo 2:Špenátové lasagne (1, 3, 7)
Doplněk:Salát, čaj s medem, voda s citrónem (12)
 
pátek 23.3.2018
 
Polévka:Polévka kedlubnová s bramborem (1, 7)
Jídlo 1:Hovězí pečeně znojemská, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Fazole v tomatové omáčce s kuřecím masem, pečivo (1)
Doplněk:Moučník, džus, voda s citrónem (1, 3, 7)
 
 
březen 2018
týden 26.3. až 31.3.
 
  
pondělí 26.3.2018
 
Polévka:Polévka z míchané zeleniny (7)
Jídlo 1:Karbenátky z červené čočky, bramborová kaše (1, 3, 7)
Jídlo 2:Vepřová pečeně na česneku, těstoviny (1, 3)
Doplněk:Salát, džus, voda s citrónem (12)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši