Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
únor 2019
týden 18.2. až 24.2.
 
  
pondělí 18.2.2019
 
Polévka:Polévka zeleninová s pohankou (7)
Jídlo 1:Hamburská omáčka, vepřové maso, houskové knedlíky (1, 3, 7)
Jídlo 2:Marinovaná kuřecí placka s fazolemi v tomatě, bulgur (1, 3, 6, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (7)
 
úterý 19.2.2019
 
Polévka:Polévka fazolová (1)
Jídlo 1:Ovocný táč (1, 3, 7)
Jídlo 2:Holandský řízek, bramborová kaše (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, kakao, ovoce (7)
 
středa 20.2.2019
 
Polévka:Polévka mrkvová s bramborem (1, 7)
Jídlo 1:Kuřecí nudličky na kari, tarhoňa (1, 7)
Jídlo 2:Hovězí líčka se šípkovou omáčkou, divoká rýže (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (12)
 
čtvrtek 21.2.2019
 
Polévka:Polévka zeleninový vývar s nudlemi (1, 9)
Jídlo 1:Vejce vařené, omáčka koprová, vařené brambory (1, 3, 7)
Jídlo 2:Losos v listovém těstě se špenátem, bramborová kaše (1, 4, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (1, 9)
 
pátek 22.2.2019
 
Polévka:Polévka brokolicová krémová (1, 7)
Jídlo 1:Kuřecí plátek s ratatouille, rýže dušená (1)
Jídlo 2:Sýrová pizza ze zakysané smetany (1, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, salát (12)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši