Školní jídelna Heyrovského
AKTUALITY
23.05.2025
Volná pracovní místa
Hledáme do našeho kolektivu kuchařku na plný úvazek a pomocnou kuchařku na zkrácený pracovní úvazek. Případní zájemci mohou využít telefon, případně e-mail uvedený v kontaktech.Volná pracovní místa
březen 2020
týden 9.3. až 15.3.
 
  
pondělí 9.3.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s knedlíčky (1, 3)
Jídlo 1:Rybí řízečky, bramborová kaše (1, 3, 4, 7)
Jídlo 2:Kuřecí soté s brokolicí, barevné těstoviny (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, salát (1, 3)
 
úterý 10.3.2020
 
Polévka:Polévka hrachová s houskou (1, 9)
Jídlo 1:Vepřové kostky na kmíně, těstoviny (1, 3)
Jídlo 2:Nákyp rýžový s ovocem a tvarohem (3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, kakao, ovoce (7)
 
středa 11.3.2020
 
Polévka:Polévka francouzská (1)
Jídlo 1:Vejce vařené, čočka na kyselo, chléb, okurek (1, 3, 7)
Jídlo 2:Libocká krůta, brambory šťouchané s cibulkou (7)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce (1)
 
čtvrtek 12.3.2020
 
Polévka:Polévka zeleninová s jáhly (7)
Jídlo 1:Kuře na paprice, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 2:Zapečené zelné fleky s houbami (1, 3, 7)
Doplněk:Voda s citrónem, džus, ovoce (7)
 
pátek 13.3.2020
 
Polévka:Polévka kedlubnová s bramborem (1, 7)
Jídlo 1:Provensálský králík, tarhoňa (7)
Jídlo 2:Vepřové nudličky s ananasem , rýže dušená (1)
Doplněk:Voda s citrónem, čaj s citrónem, salát (1, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši